Till 1a sidan

Syftet med sidan Sanningen är att föra ut fakta som censureras av makthavarna och av systemmedia. Du kan också delta genom att sprida information om den här sidan och/eller genom att skriva ut och distribuera flygblad.

Sanningen om våldtäkterna

Nu finns äntligen en seriös sammanställning av statistik över våldtäkter och andra sexualbrott. Den visar till stor del just det många av oss har anat, men som varit förbjudet att ens nämna.

Rapporten baseras på över 4,000 fällande sexualbrottsdomar från svenska domstolar under de senaste 5 åren.

Rapportförfattaren skriver så här:

"Undersökningen är ett gensvar på regeringens vägran att ge BRÅ i uppdrag att ta fram officiell, aktuell statistik över invandrares brottslighet. Den genomfördes under maj-september 2017 och omfattar drygt fyra tusen fällande domar. Gärningsmäns härkomst har kartlagts grundligt genom offentliga uppgifter."

Klicka här för att läsa mera.

Sanningen om pensionshaveriet

Det blir allt sämre för våra äldre. Sveriges makthavarna bara svamlar och skyller på allt mellan himmel och jord. De törs inte ens berätta om den verkliga orsaken och att de själva bär skulden till det som sker.

Orsaken är väldigt enkel:

- Våra trygghetssystem har fått 100,000-tals nya kunder (s.k. nyanlända).

- Dessa har oftast inte bidragit till våra trygghetssystem.

- Många av dem kommer kanske aldrig att bidra till våra trygghetssystem.

Därför räcker resurserna inte längre till för att de betalande kunderna, d.v.s. svenska folket, skall få rimlig tillgång till de trygghetssystem man under generationer har byggt upp.

Klicka här för att läsa mera.

Sanningen om vårdhaveriet

Resurserna till vård och sjuktrygghet börjar ta slut, och det gäller såväl personal som pengar. Larmrapporterna kommer nu allt tätare. I vanlig ordning törs dock makthavarna inte berätta om den kanske viktigaste orsaken till resursbristen.

Orsaken är väldigt enkel:

- Svensk vård har fått 100,000-tals nya kunder (s.k. nyanlända).

- Dessa har ofta inte betalat för tillgång till svensk vård.

- Dessa kommer kanske aldrig att betala.

Därför har svensk vård inte längre tillräcklig kapacitet för att på avtalat sätt ta hand om sina betalande kunder, d.v.s. svenska folket.

Klicka här för att läsa mera.

Sanningen om asylbedrägerierna

Förmodligen det största bedrägeriet i vårt lands historia. Vuxna män i vapenför ålder som olagligen har trängt in i vårt land och nu vägrar lämna det och låtsas vara barn.

Makthavare, media och kändisar har blundat för de uppenbara och istället gett sitt stöd till dessa bedrägerier.

Ingen vet idag vad kostnaden är och vad den slutligen kommer att bli, men det handlar i alla fall om enorma pengar. Skulle dessa pengar istället satsas på vård, skola och omsorg skulle det lösa många problem.

Klicka här för att läsa mera.

Hjälp till att sprida flygblad

Det här kan alla hjälpa till med. Dessutom kan du vara helt anonym genom att tillämpa metoden "Glömma Flygblad". Med "glömma" menas att du anonymt lämnar flygblad på ställen där du tror att det är stor chans att de hittas och blir lästa.

Du kan även hjälpa till genom att sprida bilden till vänster via sociala media som t.ex. Facebook, VK och Twitter.

Så här trycker du egna flygblad

Klicka här för att ladda ner pdf-original

Skriv ut på a4. Klipp/skär ner till 4st. a6.

Det går att klippa isär a6-orna, men snyggast blir det om du använder en pappersskärare.

Här kan du köpa billiga pappersskärare:

http://www.clasohlson.com/se/Sk%C3%A4rmaskin/32-8474

http://www.clasohlson.com/se/Sk%C3%A4rmaskin-A4/38-2095

Vi är ett antal Sverigevänner som bidrar till denna webbplats. Ifall du också vill bidra, kontakta oss på email info@flygbladet.com